Spenatsoppa med hackat ägg

Äntligen är lusten till matlagning tillbaka efter den jäkla coviden. Dagen lunch är en riktig genväg till bra lunch!

För 1 portion behöver du:

  • 1/2 pkt Findus stuvad spenat
  • 5 dl vatten
  • 2 buljongtärningar (jag tog höns)
  • 2 ägg

Gör så här:

  • Koka äggen 6 minuter och spola sedan kallvatten över dem
  • Lägg spenat, buljong och vatten i en kastrull och koka upp under omrörning. Se till att buljongtärningarna löser sig ordentligt.
  • Ta fram en stor djup tallrik. Hacka äggen och lägg i botten. Häll över soppan och njut

För viktväktare blir denna stora portion 3 sp på blått program

Publicerad av knaslundskansmat

Matälskande viktväktare som älskar att skapa recept och experimentera med mat. Det mesta av min lediga tid tillbringas i köket. Kolla in mina recept, prova dem och tala om vad ni tycker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: