Vem är jag?

Hej och välkommen till Knaslundskans mat!

Jag är en matgalen kvinna i mina bästa år som älskar att skapa recept och experimentera med mat. detta har lett till, hm, en viss rondör.. och sedan årsskiftet har jag börjat experimentera med nyttig mat utan att för den skull tumma på smakerna. Mat måste vara god, helst jättegod, annars får det vara.

Jag brukar dela mycket recept på sociala medier och min följare och vänner vill ofta ha recept på mina kreationer så nu tänkte jag, varför inte skapa en matblogg? Så här är jag nu. Jag är helt ny på detta och kommer säkert göra massor av nybörjarfel och så får det vara, jag lär mig nog med tiden.

Varmt välkomna hit och jag hoppas att ni kommer att uppskatta mina recept!

Publicerad av knaslundskansmat

Matälskande viktväktare som älskar att skapa recept och experimentera med mat. Det mesta av min lediga tid tillbringas i köket. Kolla in mina recept, prova dem och tala om vad ni tycker!

19 reaktioner till “Vem är jag?

 1. Härligt. Lycka till nu. Jag ska själv börja med Viktis i aug när det blir lite mer ” normalt”. Ska bli kul att följa bloggen🤪

  Gilla

 2. Ska bli jättekul att kolla dina recept! Jag har ju tyckt länge att du borde skriva en kokbok men det här är ju ännu bättre! Eller en början till en sån😊.

  Gilla

 3. Lycka till det kommer att bli superbra! 👍🏻💐 Jag som WW-are är lite extra nyfiken på hur du väljer andra alternativ i såser. Jag är så dålig på det. 😏

  Gilla

 4. Härligt man kan aldrig få för många recept kollade in din Cesarsallad något jag garanterat kommer att testa👍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: